torstai 27. syyskuuta 2012

John Irving ja Paul Auster

En ole lukenut kummaltakaan herralta ikinä mitään. Sitten kun saan tämän hetkisen lukupinon kahlattua on aika täyttää se sivistyksen aukko. Molemmilta löytyy paljon tuotantoa kirjastosta, niin jos tykkään on ainakin mistä lukea seuraavaksi. :)

Mutta mistä aloittaa? Haluaisin teiltä rakkaat kirjojen ystävät kommentteja ja mielipiteitä! Kiitos niistä etukäteen. <3

John Irving

Paul Auster 


5 kommenttia:

 1. Austeria en ole minäkään lukenut, mutta Irvingiltä suosittelen erityisesti kirjoja Garpin maailma ja Leski vuoden verran :)

  VastaaPoista
 2. Auster on myös minulta vielä korkkaamatta, mutta Irving, ah <3 Jos haluat aloittaa (minun mielestäni) huipulta, niin aloita Garpin maailmasta. Sitten joko Kaikki isäni hotellit tai Ystäväni Owen Meany (jonka kantta ei ollut noiden Irvingin kirjojen joukossa) :)

  VastaaPoista
 3. Irvingiltä ehkä ekana lukisin Garpin maailman, Kaikki isäni hotellit tai Leski vuoden verran. Austerilta olen lukenut Sattumuksia Brooklynissa ja se oli ainakin ihan hyvä.

  VastaaPoista
 4. Austerilta suosittelen aloittamaan Brooklynillä tai Näkymättömällä. Myös tämä uusin, Talvipäiväkirja on hyvä! Sunset Parkista minä en niin välittänyt. Irvingiä olen itsekin vasta alkanut lukemaan, joten hänestä en osaa paremmin sanoa...:D

  VastaaPoista
 5. Sanoisin, että Garpin maailma, Austeriin en osaa sanoa :)

  VastaaPoista